Bagerier i Ludvika

Annons:
Hitta bageri i Ludvika - alla trevliga och mysiga bagerier i Ludvika som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ludvika och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Ludvika. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ludvika erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ludvika

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ludvika. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ludvika som passar dig.

Coop Extra
Granitv. 2
771 41 Ludvika


Bergslagskonditoriet
Storg. 30
771 30 Ludvika


Blå Rutan AB
Ö. Storg. 15
771 50 Ludvika

Annons:

Fika och frallor i Ludvika

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ludvika är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ludvika. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ludvika från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ludvika

I Ludvika finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ludvika som också kan vara av intresse.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du läsa mer om Ludvika om du vill veta mer än saker om bagerier i Ludvika.

I Ludvika hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ludvika som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: