Bagerier i Krylbo

Annons:
Hitta bageri i Krylbo - alla trevliga och mysiga bagerier i Krylbo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Krylbo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Krylbo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Krylbo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Krylbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Krylbo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Krylbo som passar dig.

Konditori Stinsen HB
Stationsg. 35
775 50 KRYLBO

Annons:

Fika och frallor i Krylbo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Krylbo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Krylbo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Krylbo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Krylbo

I Krylbo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Krylbo som också kan vara av intresse.

Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Yta: 6,60 km2
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Krylbo om du vill veta mer än saker om bagerier i Krylbo.

I Krylbo hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Krylbo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: