Bagerier i Falun

Annons:
Hitta bageri i Falun - alla trevliga och mysiga bagerier i Falun som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Falun och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Falun. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Falun erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Falun

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Falun. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Falun som passar dig.

Perers Färskbrödsbagarn AB
Verkstadsv. 25
791 45 Falun


Coop Konsum Kvarnberget
Källviksv. 5 Kvarnberget
791 52 Falun


Skördebröd Falun Stenungsbageri
Skolmästarev. 6
791 33 FALUN


Semper AB
Centralv. 4
791 46 FALUN


Åsgatans Bröd
Åsg. 14 -16
791 71 FALUN


Selmas
St. Torget 2
791 71 FALUN


lin & Siljendahl AB
Stora Torget 2
791 71 FALUN

Annons:

Fika och frallor i Falun

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Falun är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Falun. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Falun från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Falun

I Falun finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Falun som också kan vara av intresse.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa mer om Falun om du vill veta mer än saker om bagerier i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Falun som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: