Bagerier i Borlänge

Annons:
Hitta bageri i Borlänge - alla trevliga och mysiga bagerier i Borlänge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Borlänge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Borlänge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Borlänge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Borlänge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Borlänge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Borlänge som passar dig.

Gullans Bröd
Rommev. 87
784 63 Borlänge


Polfärskt Bröd Dalarna
Frostmors v. 24
784 55 BORLÄNGE


Coop Konsum Forssa
Brageg. 6
784 44 BORLÄNGE


ICA Maxi Borlänge
Mjälgav. 2
784 37 BORLÄNGE


Coop Forum
Tyllsnäsv. 4
784 61 Borlänge


Kvarnsvedens Konditori Firma
Sörbo 23
781 91 Borlänge

Annons:

Fika och frallor i Borlänge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Borlänge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Borlänge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Borlänge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Borlänge som också kan vara av intresse.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du läsa mer om Borlänge om du vill veta mer än saker om bagerier i Borlänge.

I Borlänge hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Borlänge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: