Bagerier i Avesta

Annons:
Hitta bageri i Avesta - alla trevliga och mysiga bagerier i Avesta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Avesta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Avesta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Avesta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Avesta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Avesta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Avesta som passar dig.

Coop Extra
Kungsg. 14
774 30 AVESTA


Wiener Condis
Axel Johnsons v. 75
774 34 AVESTA


Gamla Bullen AB
Kungsg. 9
774 30 AVESTA


AZIZ, MALIHE
Myrg. 32
774 40 Avesta


R S Bageri Teknik
Bergstigen 7
774 40 Avesta

Annons:

Fika och frallor i Avesta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Avesta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Avesta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Avesta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Avesta

I Avesta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Avesta som också kan vara av intresse.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du läsa mer om Avesta om du vill veta mer än saker om bagerier i Avesta.

I Avesta hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Avesta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: