Bagerier i Äppelbo

Annons:
Hitta bageri i Äppelbo - alla trevliga och mysiga bagerier i Äppelbo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Äppelbo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Äppelbo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Äppelbo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Äppelbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Äppelbo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Äppelbo som passar dig.

Ströms Bageri
Opsaheden 7
780 54 ÄPPELBO

Annons:

Fika och frallor i Äppelbo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Äppelbo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Äppelbo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Äppelbo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Äppelbo

I Äppelbo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Äppelbo som också kan vara av intresse.

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Här kan du läsa mer om Äppelbo om du vill veta mer än saker om bagerier i Äppelbo.

I Äppelbo hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Äppelbo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: