Bagerier i Karlskrona

Annons:
Hitta bageri i Karlskrona - alla trevliga och mysiga bagerier i Karlskrona som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Karlskrona och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Karlskrona. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Karlskrona erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Karlskrona

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Karlskrona. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Karlskrona som passar dig.

Systrarna Lindqvists Café
Borgmästareg. 3
371 31 KARLSKRONA


Circle K
Karlskrona Angöring
371 47 Karlskrona


Skandinaviska Bröd AB
Stora v. 2
371 48 KARLSKRONA


Café Aromo
Ronnebyg. 46 Kronan
371 33 KARLSKRONA


Surdegsbagarna Bageri & Café
Annebov. 2 A
371 41 Karlskrona

Annons:

Fika och frallor i Karlskrona

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Karlskrona är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Karlskrona. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Karlskrona från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Karlskrona som också kan vara av intresse.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlskrona om du vill veta mer än saker om bagerier i Karlskrona.

I Karlskrona hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Karlskrona som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Blekinge.
Annons: