Bagerier i Karlshamn

Annons:
Hitta bageri i Karlshamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Karlshamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Karlshamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Karlshamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Karlshamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Karlshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Karlshamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Karlshamn som passar dig.

Sjölands Konditori
Ronnebyg. 12
374 35 KARLSHAMN

Annons:

Fika och frallor i Karlshamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Karlshamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Karlshamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Karlshamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Karlshamn som också kan vara av intresse.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Karlshamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Blekinge.
Annons: