Bagerier i Hallabro

Annons:
Hitta bageri i Hallabro - alla trevliga och mysiga bagerier i Hallabro som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hallabro och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hallabro. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hallabro erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hallabro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hallabro. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hallabro som passar dig.

Vildmarkscaféet
Korpebacken 6
370 12 Hallabro

Annons:

Fika och frallor i Hallabro

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hallabro är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hallabro. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hallabro från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hallabro

I Hallabro finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hallabro som också kan vara av intresse.

Hallabro är en tätort i Ronneby kommun, Backaryds socken i Blekinge län.

Yta: 48,83 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallabro om du vill veta mer än saker om bagerier i Hallabro.

I Hallabro hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hallabro som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Blekinge.
Annons: